AMCO VEBA AutolaadkranenAmco Veba is ontstaan in 1980 in het Italiaanse Castelnovo di Sotto, sinds 2000 worden de kranen gemaakt in de nieuwe fabriek die gevestigd is in Poviglio (een kleine 30 kilometer ten oosten van Parma). Vanuit deze locatie is men gegroeid naar een totaal van 3 fabrieken.

 

Amco Veba laadkranen zijn hoogwaardig gebouwde laadkranen welke in de ISO 9001 gecertificeerde fabriek uitvoerig worden beproefd voor aflevering. Deze autolaadkranen zijn in vele verschillende uitvoeringen te leveren en beginnen bij 800 kg/m tot 85.000 kg/m. Ook laadkranen speciaal voor de bergingswereld en marinerkranen zitten standaard in het leveringsprogramma. Sinds kort is dit programma uitgebreid met een serie houtkranen, de XD serie.

 

Amco Veba produceert 6000 autolaadkranen per jaar en wil dit de komende 3 jaar opvoeren naar 12000 kranen. Al deze autolaadkranen worden ontwikkeld en gebouwd volgens de strenge norm B3. Als enige kraanleverancier in Nederland geven wij 2 jaar garantie op de autolaadkranen en opbouw.

 

Vanaf 1 november 2012 is de kranen reeks uitgebreid met Z kranen. Deze kranen, ook wel genoemd houtkranen, recyclingkranen hebben als voordeel dat bij het opvouwen de knijperbak of poliepgrijper kan blijven zitten.

Deze kranen worden gebouwd volgens de H1-B4 norm wat de hoogste kwaliteit garandeerd.

 

 


» Bekijk de fotos's

» Bekijk de folders

» Bekijk de modellen

» Bezoek de website